AKTUÁLNÍ NABÍDKAPRODEJ NOVÝCH BYTŮ

NOVÝ BYTOVÝ DŮM V PLZNI | BYTY BORSKÝ PARK

BYTY BORSKÝ PARK| KOLAUDACE JIŽ PŘÍŠTÍ MĚSÍC| POSLEDNÍ 4 BYTY K PRODEJI

Bory jsou přesně tím místem, kde jednoduše chcete žít. V Plzni platí za skutečně výjimečnou lokalitu, které si místní i přespolní cení nejen kvůli nenapodobitelné poloze, ale především kvůli možnostem, které tato čtvrť skýtá. V naprostém klidu, přitom pár minut od nájezdu na dálnici, s vynikajícím spojením až do centra a veškerou občanskou vybaveností. A to vše v obklopení Borského parku – největší zelené plochy Plzně..

 

✅ LOKALITA

🏪 NÁKUPY

👌 KOMFORT

🚌 DOSTUPNOST

Čeká Vás život ve zdravé blízkosti přírody. Stačí vyjít z domovních dveří a za pár minut už stojíte na antuce, obouváte brusle na inline dráze, či vyrážíte na svůj pravidelný běžecký okruh. Zdejší klidné stromové aleje můžete bez obav navštívit i s Vašimi nejmenšími a vydat se směrem k nádrži České údolí. Cestou na Vás čeká spousta míst, která jistě stojí za zastavení.

Máme za sebou řadu dokončených projektů, u nichž do posledního platí, že jsme chtěli docílit vyšší úrovně bydlení. Všimli si toho i odborníci, kteří je nejednou ocenili prestižním titulem Stavba roku. Projekty Byty Papírnická, nebo Byty Sylván jsou jen malou ochutnávkou z mnoha. Stavěli jsme i na Bručné, nebo v srdci čtvrti Slovany. A těší nás, že se naše zásady a rukopis propsaly do specifického formátu těchto staveb..