ZABEZPEČENÍ

SVĚT POJIŠTĚNÍ A POJISTEK

Nikdo ho vlastně nemá moc rád, a přitom je to velice důležitý segment v životním portfoliu ochrany sebe, svých blízkých a svého majetku. Každý z nás nějakou tu pojistku v šuplíku má. Většinou ale netušíme na co vlastně je, jestli ještě platí, a přitom ji stále PLATÍME.

Pojistka má člověka chránit a ve špatných časech mu umožnit čerpání, které mu dovolí klidné přežití do lepších časů.

Finance a reality Martin Nesnídal - zabezpečení

Bohužel ze zkušenosti vím, že obrovské procento pojistek je nastaveno ŠPATNĚ, zde je několik příkladů..

  • dům pojištěný na třetinovou cenu

  • policista pojištěný jako administrativní pracovník

  • 15 let stará úrazová pojistka ligového fotbalisty, který již aktivně nehraje, má rodinu, hypotéku a ženu na mateřské dovolené.

  • podnikatel, který díky své expanzi a novým možnostem nestíhá dopojišťovat, takže vlastně není pojištěný vůbec

Proto já kladu veliký důraz na to, probrat KAŽDÝ ROK se svými klienty jejich aktuální situaci v rodině i zaměstnání. Zjistit jejich aktuální příjmy a výdaje, nově nabytý majetek a rezervy. To vše se nutně musí v jejich pojistkách promítnout.

Je jedno jestli se jedná o životní nebo neživotní pojištění, jestli jde o pojištění automobilu, domu, bytu, chaty nebo odpovědnosti. Mým cílem je s lidmi vytvořit pevné základy, o které se můžeme opřít v časech méně dobrých.

Všichni víme, že život přináší situace, kdy veškeré úspory, majetek, klid a pohoda jsou v mžiku pryč a jsme nuceni řešit věci a situace, které bychom si zažít nikdy nepřáli. Pak už mnohdy jen řešíme, jak se nestát dlužníkem.

Myslím si, že není vůbec potřeba platit desetitisíce měsíčně za pojištěni všeho. Je ale potřeba, mít pojištěné základní akvizice jako je odpovědnost, velké limity jako je smrt, invalidita, závažné onemocnění, dlouhodobou pracovní neschopnost a samozřejmě majetek.

Mít smlouvy neustále aktualizované a neplatit za něco co jsem potřeboval před 10ti lety. Paradoxem je, že dobře uzavřené pojistky ještě klientovi prostředky ušetří a bude mít jistotu, že pojišťovny mu vždy vyplatí to co mu náleží.

VAŠE KVALITNÍ ZABEZPEČENÍ JE NÁŠ CÍL.